Treće izdanje manifestacije počinje danas  kada će biti održana edukativna radionica za djecu sa Lidijom Sejdinović, književnicom za djecu te Tamarom Vučinić, likovnom umjetnicom.

U večernjim  satima planiran je prvi od dva koncerta. Na Trgu Joze Penave nastupit će Narodni orkestar pod rukovodstvom prof. Dinke Mujanovića, mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar HKD-a Napredak, podružnica Kreševo kao i Marko Krišto i Lašvanski tamburaši te Željko Šarić sa članovima udruge Jozo Penava iz Viteza.

Planiran je i nastup brojnih solista predvođenim Vesnom Hadžić. Sandra Ponjević iz Slovenije, Alma Subašić, Andrija Števanić, Refija Muslić, samo su dio renomiranih umjetnika koje će na koncertu u nedjelju izvoditi pjesme Joze Penave.

U utorak je pak planiran veliki koncert Halida Bešlića s početkom u 20 sati također na Trgu Joze Penave. Oba koncerta odnosno svi sadržaji u sklopu manifestacije su besplatni.

Projekt podržali Općina Kiseljak, JP BH Telecom, JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Ministarstvo obrazovanja Kantona Središnja Bosna, “Sarajevski kiseljak”, “Boreas” sa brendovima Karlovačko i Juicy, tvrtke Grakop, Ceste company, Bosman,  Federalno ministarstvo raseljenih i izbjeglica, predsjedatelj Skupštine Kantona Središnja Bosna Dražen Matišić.

Jozo Penava je bio glazbeni producent, skladatelj, aranžer, vokalni i instrumentalni interpretator. Mnogo je pridonio kvalitetnoj narodnoj pjesmi, posebno sevdalinki.
Kiseljak: Počinju "Dani Joze Penave"