Travnik Fashion Weekend po prvi put dolazi u maju, obećavajući nezaboravan doživljaj mode, trendova i inovativnih produkcijskih elemenata prikazano kroz modni editorijal i video kampanju. Ovaj vrhunski događaj će oduzeti pažnju kako domaćih tako i internacionalnih zaljubljenika u modu, pružajući nezaboravan spoj glamura, kreativnosti i ekskluzivnosti.

 

-Travnik Fashion Weekend je premijerna modna manifestacija koja će se dešavati u gradu Travniku u maju mjesecu. Organizator ovog modnog event-a je Fakultet za tehničke studije, na čelu sa gospođom Amrom Tuzović. Na Travnik Fashion Weekend-u bit će predstavljeni lokalni I regionalni dizajneri uz brojne druge prateće sadržaje. – kazao nam je Amar Migalo, kreativni direktor TFW.

Travnik Fashion Weekend: Maj u znaku Mode i inovacije u Travniku
Amar Migalo: Premijerna modna manifestacija u Travniku

Posjetioce ove modne manifestacije očekuju spektakularne modne revije na kojima će biti predstavljene najnovije kolekcije domaćih i regionalnih  dizajnera i brendova, ističući najnovije trendove i inovativne kreativne pristupe.

Program Travnik Fashion Weekned-a (TFW) pored modnih revija uključuje panel diskusije, radionice i druge aktivnosti. Organizatori ističu kako je TFW prilika za upoznavanje modnih dizajnera,  njihovih priča i  inspiracija njihove kolekcije.

Ovaj događaj ne samo da slavi modu, već i postavlja visoke standarde produkcije. Pa učesnike I posjetioce očekuje izvanredna scenografija, svjetlosni efekti i muzičke podloge koje će dodatno pojačati doživljaj.

Travnik Fashion Weekend privlači profesionalce iz modne industrije, pružajući vam priliku za uspostavljanje kontakata, razmjenu ideja i stvaranje poslovnih prilika.

Bez obzira jeste li ljubitelj visoke mode, street stylea ili održive mode, Travnik Fashion Weekend ponudit će raznolikost koja će zadovoljiti sve ukuse i stilove. Posjetom ovom događaju podržavate lokalne dizajnere, brendove i umjetnike, doprinoseći razvoju lokalne modne scene i kreativne industrije.

Travnik Fashion Weekend: Maj u znaku Mode i inovacije u Travniku