U Zenici je u subotu svečano otvoren savremeni veliki frizerski edukativni centar ljepote pod nazivom “Hadis”. Ovaj Zeničanin se ovim poslom bavi dugi niz godina, a kako je istakao, na red je došao i njegov veliki san.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj Hadisovih prijatelja, mušterija, poslovnih partnera, a posebno mjesto zauzeli su Hadisovi roditelji, koji su s ponosom stajali rame uz rame sa svojim sinom tokom svih ovih godina.

-Svoju karijeru gradio sam godinama unazad, te je samim tim ovo i veliki dan za mene. Posebnu zahvalu odajem svojim roditeljima, koji su sve ove godine stajali rame uz rame sa mnom, te mi bili veliki oslonac. Nadam se da će vam se svidjeti, te da ćete uživati u uslugama koje pruža kolektiv ovog salona. Hvala vam još jednom, dobrodošli i živjeli. –  istakao je Hadis Muračević, profesionalni frizer iz Zenice na svečanom otvaranju.

Svoju podršku Hadisu su dali i njegovi prijatelji, kao i osobe iz svijeta politike i showbiza, te je tako svečanom otvorenju prisustvovala potpredsjednica Federacije BiH Vesna Švancer, predsjedavajuća  Gradskog vijeća Zenica Sanja Renić, te dopredsjedavajući Gradskog vijeća Zenice Jasmin Hodžić, Hanka Mušinbegović, pomoćnica ministra za prostorno planiranje u Federaciji BiH, zenički poduzetnici, kolege frizeri.

Novootvoreni frizerski edukativni centar nalazi se u novoj zgradi Ekor Komerca u Blatuši u Zenici.