Oliver Jović (CEM Travnik)  osvojio je I. mjesto za najbolji poslovni plan  i 300 KM novčane nagrade na završnom natjecanju mladih u izradi poslovnih planova, organiziranom u okviru Male škole poduzetništva na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“.

Drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od  200 KM osvojila je Žana Vranješ (CEM Travnik) dok je, prema ocjeni tročlanog stručnog Povjerenstva, treće mjesto i novčana nagrada od 100 KM  pripala Adnanu Helji, studentu Fakulteta poslovne ekonomije Sveučilišta “VITEZ”.

Uz spomenute kandidate, svoje poslovne planove prezentirale su i Lamija Tatarević, studentica Fakulteta informacijskih tehnologija te Segmedina Durmić, studentica Fakulteta pravnih nauka.

Podsjetimo, ovom je natjecanju, na koje se prijavilo 12 kandidata, prethodila dvodnevna radionica Male škole poduzetništva koju su vodile direktorica Instituta Sveučilišta Amra Kraksner i mr. Jelena Ljubas Ćurak s Fakulteta poslovne ekonomije. Upravo takvim vidom edukacije mladi  su dobili mogućnost da nauče kako izraditi poslovni  plan  s ciljem pokretanje vlastitog biznisa.

Pobjednicima kao i svim ostalim kandidatima još jednom čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju u edukaciji kao i samom natjecanju u okviru Male škole poduzetništva.

Realizaciju projekta pomoglo je Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta  FBiH. Sponzor  radionice i natjecanja u okviru Male škole poduzetništva je BH Telecom. U mjesecu  rujnu/septembru 2017.godine na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“  formirat će se Klub mladih poduzetnika te ovim putem pozivamo sve zainteresirane mlade ljude da se uključe u njegov rad.