Privatna ustanova radiopostaja Novi Travnik “Drukčiji radio” djeluje od novembra 2013. godine. U vrlo kratkom vremenu pozicionirali su se na medijskom tržištu i prema istraživanju javnog mijenja provedenog krajem 2017. godine jedna je od najslušanijih radijskih stanica u okruženju.

 

Zbog povećanja pokrivenosti i same kvalitete zvuka dobili su dozvolu od Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) za promjenu frekvencije kako bi svojim slušateljima omogućili praćenje  programa prema posljednjim standardima radijskog emitiranja.

 

-Naši poslovni partneri su većina vodećih poduzeća iz okruženja, te iz odgovornosti prema njima ali i našim slušateljima, želimo našu radijsku postaju podići na novu razinu. U narednim mjesecima radit ćemo na izmjeni infrastrukture i ugraditi najmoderniju opremu po posljednjim svjetskim standardima, poručila je direktorica Drukčijeg radija Ivana Lončarević.

 

Ovo sve vodi prema cilju zbog kojeg je Drukčiji radio i osnovan, a to je proširenje pokrivenosti signalom na područje cijele BiH kako bi omogućili slušateljima širom  zemlje da uživaju u zanimljivom i urbanom program.

 

Od danas program Drukčijeg radija možete pratiti na frekvenciji 94,7 MHz.