Nakon spektakularnih predtakmičenja po gradovima Bosne i Hercegivine, 25.januara  četrdeset ljepotica stiže u Zenicu,  kada će usljediti posljednji  dio petnaestodnevnih priprema koje će biti u gradovima predstavnica, da bi 26. januara sve bilo savršeno i spremno za spektakl.

 

Selma Maličbegović producentica projekta  je najavila da će djevojke spremati promotivna videa, fotografije za book-ove, a tri tima stručnjaka, fotografa, video producenata, koreografa, hair stilista i make up artista će se potruditi da u finalu sve bude savršeno.

U Zenici će biti održano državno finale Fotomodela Bosne i Hercegovine
Selma Maličbegović, proucentica projekta

 

-Za stajling superfinalistica pobrinula  se kompanije Number 1 i nekoliko renomiranih modnih dizajnera. Zenica će biti domaćin pravom spektaklu ljepote, mladosti i mode. Na samom kraju na sceni će ostati dvadeset šest djevojaka koje će postati dio tima FASHION M-a i dobiti će certifikat FASHION AKADEMIJE BIH,  dok će šest djevojaka ponijeti i zvanične titule. Pored izbora najboljih, zvanice očekuje i scenski spektakl te modna revija modela FASHION M-a. – kazala nam je producebtica Maličbegović.

 

Tim FASHION M, u godini pred nama priprema mnogo velikih projekata i angažmana, te će nastaviti sa dobrom praksom angažmana svojih modela za potrebe projekata renomiranih dizajnera, brendova i kompanija što je bilo aktuelno i u protekloj godini.

 

(travnik-grad.info)