Kako bi bio još bliže svojim kupcima dm je prodavnicu, koja se nalazila na adresi Bosanska 72, preselio na novu, atraktivniju lokaciju te od danas željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane, kupci mogu potražiti na adresi Bosanska bb, Hotel Lipa.

 

Početak rada na novoj lokaciji kompanija dm obilježila je društveno-odgovornim angažmanom prema lokalnoj zajednici te je JU Bolnica Travnik uručena donacija od 5.000 KM, namijenjena za nabavku zaštitne opreme koju medicinsko osoblje koristi prilikom liječenja pacijenata oboljelih od koronavirusa.

-U ovom vremenu epidemije koronavirusa (SARS-CoV-2) prepoznavanje potreba, kako pacijenata, tako i zdravstvenih radnika naše bolnice kojoj gravitira oko 250.000 stanovnika Srednjobosanskog kantona nam je od velikog značaja. Zbog toga se iskreno zahvaljujemo dm-u na donaciji, izjavio je v.d. direktora JU Bolnica Travnik, prim.dr. Mirsad Granov, poželjevši kompaniji uspješan rad u budućem periodu.

Od danas "dm" prodavnica u Travniku na novoj adresi

Kao predstavnik ove medicinske ustanove, na otvorenju dm prodavnice prisustvovao je dr. Emir Bahtić, koji je simboličnim radom na kasi od 11:00 do 12:00 sati, pružio svoj lični doprinos donaciji i tako pozdravio dm-ovu podršku medicinskim radnicima. Njemu je, u ime kompanije dm, ček donacije za JU Bolnica Travnik, uručila regionalna menadžerica dm-a, Melisa Hečimović.

-Osluškujući potrebe naših kupaca, dm prodavnicu u Travniku preselili smo na novu lokaciju. U već dobro poznatom ugodnom ambijentu, kupci će moći, uz već poznati asortiman, od sada naći i dječije igračke, sportsku prehranu te novi brend make up-a Aura. Povodom početka rada na novoj lokaciji, a uzevši u obzir trenutnu situaciju uzrokovanu koronavirusom, odlučili smo donacijom u iznosu od 5.000 KM za nabavku zaštitne opreme podržati rad ljekara i medicinskog osoblja JU Bolnica Travnik, koji za građane Travnika, ali i šire regije stoje prvi na licu odbrane od epidemije, izjavila je Melisa Hečimović.

Od danas "dm" prodavnica u Travniku na novoj adresi

 

Povodom početka rada na novoj lokaciji do 15.8. za sve kupce dm je osigurao popust od 15% na ukupnu kupovinu, a do 27.8. kupci su pozvani da sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša gorenje i dm poklon paket. Druga nagrada je kuhinjski robot gorenje i dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice na adresi Bosanska bb, radnim danima i subotom je od 9 do 20 sati, dok je nedjelja neradna.

 

This slideshow requires JavaScript.