Hoše komerc, domaći lanac trgovina sa najdužom tradicijom i najveća platforma za dostavu Glovo danas su počeli saradnju koja se ogleda u kupovini i kućnoj dostavi proizvoda na zahtjev kupaca. Servis kućne dostave omogućen je putem aplikacije Glovo kojim je obuhvaćeno 600+ artikala.

 

Kućnom dostavom obuhvaćene su kategorije voće, povrće i grickalice rinfuza, mesne prerađevine, jaja i mliječni proizvodi, namirnice za pripremu jela, konzervirano, slatkiši i grickalice, Bony slastice, pića, dječiji svijet, lična higijena, kućne potrepštine i pekarski proizvodi.

Prvih 7 dana, od 15. do 24. aprila dostava je besplatna, poslije čega će cijena dostave biti između 1,80 KM i 4,00 KM ovisno o udaljenosti.

Glovo dostava artikala iz Hoše komerc marketa obuhvata sarajevske općine Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidžu.

Dostava će se vršiti od 8,00 do 01,00 sat iza ponoći. Narudžbe koje se odnose na Hoše Socijalno bit će moguće do 22,30 sati, a narudžbe za Hoše Markale i Hoše Butmir do 20,30 sati.

Hoše komerc i Glovo počeli saradnju: Kućna dostava za više od 600 artikala

-Saradnjom dvije kompanije svim Hoše kupcima pružamo dodatan kvalitet usluge. Glovo se za kratko vrijeme na našem tržištu nametnuo sa odličnim rješenjima jednostavne narudžbe, brze i pouzdane dostave roba široke potrošnje. S druge strane, Hoše marketi su izvanredno pozicionirani u Sarajevu, sa izgrađenim povjerenjem, kvalitetnom ponudom, te izvrsnim odnosom cijene i kvaliteta, odličan su izbor svim kupcima koji žele kupovati na ovakav način. Uvjereni smo da su i Glovo i Hoše ovom saradnjom ponudili novu vrijednost od čega će najveću korist imati upravo krajnji korisnici naših usluga. – ističu u kompaniji Hoše komerc.

Glovo je pionirska aplikacija za više kategorija koja povezuje korisnike s preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina i supermarketa, apoteka i maloprodajnih objekata na velikim ulicama. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati ​​u onome što žele, kada žele, gdje žele. Osnovan je 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja južne Evrope i EEMEA. Za više informacija o Glovu posjetite: https://about.glovoapp.com/en/

Hoše komerc je domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini. Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda; zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda. U okviru segmenta trgovine, kompanija posjeduje razvijenu maloprodaju sa brendom Hoše komerc trgovina, i veleprodaju, odnosno distribuciju drugih brendova, kao što je Meggle. U proizvodnom segmentu poslovanja Hoše komerc razvija liniju proizvoda pod brendovima Bony i Merka, a tvornica slastica je jedna od najsavremenijih u Bosni i Hercegovini. Hoše komerc d.o.o zapošljava 250 radnika, posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo. Za više informacija o Hoše komercu posjetite www.hose.ba

 

Hoše komerc – Mjesto koje volim!