Travničanin Amar Migalo učesnik najvećeg castinga modela u regionu, gdje predstavlja naš grad. Odabrano je top 100 modela iz regije koji imaju priliku pokazati svoj talenat kroz modni, koreografski i zabavni show u Splitu.

 

 

– Neviđeni modni show na prostoru cijelog Balkana koji će se emitovati u Hrvatskoj i šire već u 11 mjesecu. Prošli smo kroz 10 dana snimanja, uz vrhunsku audio – video produkciju. Tu je druženje sa najboljim režiserima, koreografima, modnim savjetnicima, dizajnerima. – kaže nam Amar.

Modele očekuju vrijedne nagrade, za top 50 i to 30.000 eura.

-Ovaj specijalni događaj biti prikazan sa koreografijama da se može više puta ponavljati na velikom net kanalu i medija. TOP IMPERIJ 2022. Prijavili su nam se dosadašnje misice i misteri, plesačice i plesači, oni koji nastupaju prvi puta a imaju sportski ili umjetnički naboj, fitness treneri i trenerice, zanimljive osobe koje ćemo plasirati punu godinu dana kroz portal sa pričama. Proširili smo izbor kruga zbog potražnje godine od 16 do 35 godina. Tako ćete gledati koreografije od ozbiljnih zgodnih dama i dečkiju do onih koji žele biti raskalašeni. Oni sami biraju mi režiramo. Moda, estetika, ples i humor sa cijelog Balkana na snimanju u Splitu od 15.09.2022. do 25.09.2022. godine. – napisali su organizatori na zvaničnom web portalu.

Predsjednik žirija je: Dragan Marinković Maca (glumac i komičar), članovi: Silvana Marić (plesna koreografkinja), Ivana Grubišić (DJ Lady GI i pedagogica), Nemanja Milović (fitness trener, bb model i nutricionist), Olja Einfalt Mihovilović (stilistica, performerica) i još umjetnika, sportaša, poduzetnika, te javnih osoba koji će online gledati i glasati.

Objavljen je redosljed po kojem će učesnici nastupati koji možete pročitati na ovom linku.