– Kada ste zadnji put držali “pravu” fotografiju u rukama? Ko se još sjeća porodičnih foto albuma? Možete li se sjetiti kada ste dragim prijateljima poklonili neku omiljenu fotografiju sa zajedničkog druženja?

 

Da bi lakše odgovorili na ova i druga pitanja, Canon i Imtec će u utorak 13. septembra i srijedu 14. septembra od 12 do 18 sati upriličiti promociju pod motom “Canon uređaji, Imtec doživljaji”, u okviru koje će biti predstavljena četiri izvanredna Canon proizvoda – dva printera i dva foto aprata.

Riječ je o fotoapartima Canon EOS M50 Mark II i Canon EOS R10, te printerima Canon PIXMA G3411 i MFP CANON Pixma TR4650.

Osim uređaja koji će svi zainteresirani moći isprobati, na raspolaganju će biti i stručni edukatori Canona koji će praktično demonstrirati rukovanje uređajima u cilju postizanja njihovog optimalnog učinka.

-Želimo doživljaj i emociju koju svaka fotografija nosi sa sobom staviti u fokus tako što ćemo omogućiti svima koji se nađu na platou ispred BBI-a u vrijeme promocije da uz upotrebu izvanrednih Canon uređaja sami urade svoje fotografije i ako žele da ih korištenjem wireless tehnologije isprintaju na licu mjesta. Fotografiranje je u međuvremenu postalo masovna pojava i neizostavan dio života svakog od nas, i kada je tako zašto ne odabrati kvalitet. Znamo da se ponekad teško odlučiti kome dati povjerenje, ipak Canon je s razlogom izbor sve većeg broja kupaca, izjavio je Samir Kanlić marketing menadžer u kompaniji Imtec.

U utorak i srijedu ispred BBI Centra u Sarajevu: “Canon uređaji, Imtec doživljaji”

-Za sve zainteresirane, od onih koji namjeravaju ove vrhunske Canon uređaje koristiti za kućnu upotrebu ili u poslovne svrhe, pa do profesionalaca i foto entuzijasta, priređeni su primamljivi popusti. Bit će organiziran i svojevrstan natječaj u izboru najbolje fotografije sa zanimljivim iznenađenjima u kojoj će se nastojati probuditi kreativnost kod svakog pojedinca. –  ističe Kanlić.

Za sve zanteresirane pripremili smo i specijalne popuste do 20 posto. Popust od 20 posto je na printere iz kataloga – kao i na sve Canon printere (Ink serije) koji su u maloprodaji. Popust od 15 posto na Canon fotoaparate iz letka ostvaruje se uz dostavljanje na uvid letka koji će biti podijeljen ispred BBI-a u bilo kojoj poslovnici Imteca.

Za učešće u izboru za najbolju fotografiju bit će potrebno da svi oni koji se žele natjecati objave na njihovim Facebook i/ili Instagram profilima fotografiju za koju smatraju da je prenijela emociju do koje im je stalo. Glavna nagrada za najbolju fotografiju je CANON PIXMA printer. Osvajači drugog i trećeg mjesta će dobiti Canon & Imtec goody bag. Konačnu odluku donosi stručni žiri, a pobjednici će biti proglašeni 30. septembra ove godine. O informacija o izboru najbolje fotografije zainteresirani će moći saznati tokom same promocije, kao i na Facebook i Instagram stranicama Imteca.

Fotoaparat Canon EOS M50 Mark II odličan je izbor svakog ljubitelja fotografije. Omogućava prijenos uživo na YouTube, može se upotrebljavati kao web-kamera, ima 4K video, a tu su i senzor formata APS-C s 24.1 megapiksela, te ulaz za vanjski mikrofon od 3.5mm.

Link: https://imtec.ba/fotoaparati/60391-canon-eos-m50-mark-ii-15-45-4549292176438.html

Fotoaparat Canon EOS R10 osim prijenosa uživo na YouTube, između ostalog posjeduje procesor DIGIC X, a tu su i mogućnosti kontinuiranog snimanje pri 23 fps. Ovaj vrhunski foto aparat izdvaja automatsko izoštravanje za prepoznavanje i praćenje ljudi, životinja i vozila u načinima rada za fotografiranje i snimanje videozapisa, kao i 4K video.

Link: https://imtec.ba/fotoaparati/64291-canon-eos-r10-body-ef-eos-r-adapter.html

U utorak i srijedu ispred BBI Centra u Sarajevu: “Canon uređaji, Imtec doživljaji”