”VEČERAS… SAMO ZA VAS…” naziv je predstave koju su sinoć  na sceni Hrvatskog kazališta Travnik  izveli studenti treće godine Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka. Kroz vježbe govora, imitiranje pjevača i intervjua sa nekim  od najpoznatijih lica naših prostora studenti iz Osijeka su zabavili i nasmijali publiku u Hrvatskom kazalištu Travnik.

 

-Program koji smo odigrali ustvari je gradivo i različiti materijali sa druge godine glume. To su imitacije i intervjui nekih naših poznatih osoba sa Balkana, nekoliko pjesama, riječ je o starim šlagerima iz bivše Jugoslavije i dio ispita iz govora, riječ je o bajkama. – pojasnio nam je Marijan Josipović, asistent na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Predstavilo se šest studenata sa treće godine Akademije za umjetnosti i kulturu iz Osijeka.

-Ovo je ustvari ispit sa druge godine koji smo spojili u jednu malu predstavicu. Ja sam u ulozi novinara koji radi intervju sa Terezom Kesovijom i nastupom u jednom triju koji pjeva jedan stari hit. – kazao nam je  Domagoj Pintarić, student treće godine Akademije umjetnosti I culture u Osijeku, Odsjek za kazališnu umjetnost.

Predstava je jedan od sadržaja kulturne manifestacije “Andrićevi dani 2022”.

 

This slideshow requires JavaScript.