Slatkim poklonima brendiranim u posebno kreirane paketiće, Hoše komerc d.o.o. Sarajevo čestitao je svim ženama sretan 8. mart. Žene su pokretač pozitivnih promjena i oslonac svakog društva. Žene čine većinu zaposlenih u našoj kompaniji, i svojim odgovornim i predanim radom daju veliki doprinos našem ukupnom rastu i razvoju.

 

Ovom simboličnom gestom, Hoše komerc već tradicionalno želi pokazati zašto žene zaslužuju pažnju i poštovanje ne samo na ovaj već svakog dana, ističe se u saopćenju za medije domaćeg trgovačkog lanca sa najdužom tradicijom.

-Trudimo se biti na usluzi svim našim kupcima, ali posebno ženama, i mi to ne krijemo. Većina naših kupaca su žene. Steći povjerenje žena mogu samo oni koji su iskreni, a mi smo uistinu posvećeni tome da im budemo na usluzi i od koristi svaki dan. Ovom simboličnom gestom pokazujemo našu pažnju prema svim ženama, a sve one znaju zapravo da mi kao kolektiv to činimo svaki dan. Svim ženama ovim putem želimo čestitati 8. mart, Međunarodni dan žena. – navode iz Hoše komerca.

Kao što to čini svake godine, Hoše komerc je i ovaj put povodom Dana žena poklonio svim svojim zaposlenicama prigodan set poklona.

This slideshow requires JavaScript.

Hoše marketi vrijede za izvrsno snabdijevene svim vrstama proizvoda, bez obzira na nestašice na tržištu. Povjerenje stečeno prema dobavljačima, čini ovaj lanac marketa sigurnim i pouzdanim. U prošloj godini značajno su povećane plaće, a svim radnicima su isplaćeni regres, kao i 1080 KM pomoći u svrhu ublažavanja negativnih efekata koje je izazvala galopirajuća inflacija.

-U 2023. godini kompanija nastavlja sa investicijama i to upravo u Tvornicu slastica koja vrijedi za jednu od najsavremenijih u Bosni Hercegovini. U planu je dalje povećanje uposlenih u proizvodnji. Raduje činjenica da smo uspjeli u kratkom vremenu zadobiti povjerenje kupaca, ta da je prepoznat kvalitet Bony slastica, što će rezultirati daljem širenju brenda na tržištu. – navode u Hoše koemrcu.

Prva prodavnica Hoše komerca osnovana je davne 1979. godine, kao dio porodičnog biznisa, i kao takav je domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini. Hoše komerc d.o.o zapošljava 250 radnica i radnika, posjeduje 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

Hoše komerc – Mjesto koje volim!