Miljenko Jergović dobitnik je nagrade Andrićevih dana za književno djelo Trojica za Kartal. Time je ova kulturna manifestacija u Travniku zatvorila svoja vrata.

 

Književna nagrada Andrićevih dana dodjeljuje se za najbolje književno djelo objavljeno prvi put u prethodnoj godini na području Bosne i Hercegovine i u zemljama bh. dijaspore, a čiji su autori državljani ili porijeklom iz BiH.

Odlukom stručnog žirija, u uži izbor za ovu nagradu ušli su i rukopisi čiji su autori Magdalena Blažević, te Edin Urjan Kukavica.

 

Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal Travnik: Miljenku Jergoviću nagrada "Andrićevih dana" za književno djelo Trojica za Kartal