Tražimo profesoricu ili profesora engleskog jezika za podučavanje djece po Helen Doron metodi u školi Helen Doron English u Travniku. Osoba koja bude odabrana pohađat će plaćene edukacije u Sarajevu u augustu/kolovozu 2018. u trajanju od 7 dana nakon čega postaje licencirani Helen Doron English teacher.

 

Otvorena ste, komunikativna, organizirana, vesela i kreativna osoba koja izvrsno govori engleski i vidite se u radu sa djecom? Želite zaokret u dosadašnjoj karijeri ili ste pri kraju studija, a dosta vam je teorije i želite konkretno iskustvo? Želite se educirati i koristiti najsuvremeniju metodologiju i tehnologiju u svom radu? Volite plesati, pjevati, glumiti, svirate instrument, rado crtate ili izrađujete kreativne rukotvorine?

Ako ste se pronašli u bar dijelu gore navedenog, vi ste odličan kandidat za nas! Mi upravo širimo naš tim i pozivamo vas da nam se pridružite!

Uvjeti

Diploma iz engleskog jezika je nužna kao i poznavanje rada na računalu te dobra volja i želja za stjecanjem novih vještina, radno iskustvo nije neophodno. Uz navedeno, poželjne su i osnovne umjetničke vještine i znanja, te dar pjevanja.

Idealan kandidat/kvalifikacije:

profesor engleskog jezika

student viših godina ili apsolvent Filozofskog fakulteta (smjer anglistika)

izvorni govornik engleskog s dobrim poznavanjem B/H/S jezika

Što nudimo

Kao Helen Doron Teacher Vi ćete:

raditi dinamičan, zanimljiv i kreativan posao prema metodi koja je višestruko korisna za razvoj djece

biti dio uigranog tima sjajnih učitelja kao i dio međunarodne mreže Helen Doron učitelja s preko 4.000 učitelja u cijelom svijetu

iako je diploma iz engleskog jezika neophodna, potrebno je više kako bi podučavali engleski prema dokazanoj Helen Doron metodologiji, stoga ćete dobiti mogućnost plaćenog usavršavanja svojih učiteljskih vještina pohađanjem naših specijaliziranih Helen Doron English treninga i seminara imati podršku putem naše godišnje konferencije, sastanaka učitelja, web portala i foruma biti zaposleni na part time / full time

Prijava

Prijava treba sadržavati:

molbu/motivacijsko pismo na engleskom jeziku,

životopis/CV na maternjem jeziku i engleskom jeziku (europass format sa fotografijom)

Molimo sve kandidate da se prije prijave za posao upoznaju s našom metodom putem naše web stranice www.helendoron.ba Facebook stranice Helen Doron English Travnik (https://www.facebook.com/HelenDoronTravnik/)

Helen Doron SBK Learning Centre Youtube kanala (https://goo.gl/mh5xu1).

Prijave sa naznakom PRIJAVA NA NATJEČAJ slati na email [email protected], poštom ili osobno na adresu Centar za edukaciju mladih, Bosansa 131, 72270 Travnik.

Natječaj ostaje otvoren do 30.04.2018., a kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Više informacija o natječaju možete dobiti pozivom na broj +387 63 123 994.