Edukacijski fakultet (EFT) Univerziteta u Travniku  napravio je iskorak u području visokog obrazovanja u vrtualnom svijetu kroz online prezentacije i online sedmicu otvorenih vrata pod nazivom „InWeek“.

 

 

-Odlučili smo napraviti akademski iskorak u virtuelnom svijetu, te organizovati „InWeek“ – online sedmicu otvorenih vrata. Naše akademsko osoblje i studenti pripremili su raznovrsne i aktuelne teme iz naučnih oblasti koji se proučavaju na studijskim smjerovima na Edukacijskom fakultetu Univerziteta u Travniku (EFT). – kazali su nam na Edukacijskom fakultetu Travnik (EFT).

Edukacijski fakultet UNT napravio iskorak u području visokog obrazovanja

Sa ove akreditovane visokoškolske ustanove pozivaju studente i buduće studente da pratite sadržaj prvog webinara, saznaju i nauče nešto novo, informišu  se o nastavnom kadru i aktivnostima u okviru studijskog programa Pedagogija i psihologija na EFT.

Tema: Savremeni izazovi u radu pedagoga i psihologa

Ponedjeljak, 11. maj/svibanj 2020. godine

Predavači:

  • Prof. dr. Hazim Selimović – dekan i profesor na Edukacijskom fakultetu UNT
  • Prof. dr. Nermin Mulaosmanović – profesor na Edukacijskom fakultetu UNT
  • Doc. dr. Remzija Šetić – profesor na Edukacijskom fakultetu UNT

Webinar pratite na linku: facebook.com/eft.unt.ba

InWeek će vam također pružiti uvid u organizaciju i rad fakulteta, a zainteresovani za studij na EFT će, tokom čitave sedmice, imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu. Vaša pitanja možete uputiti menadžmentu fakulteta ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku:

https://forms.gle/TTjKx8twqp15HpSK7

Odgovori će biti prezentirani u nedjelju, 17.05.2020. godine  u 17:00 sati  na našem Facebook profilu.

#InWeekEFT #eft_ba